Analist voorspellen Bitcoin-prijs tot Soar Voorbij $10000 in augustus 2020

  • Bitcoin-analist voorspelt een snelle groei van de Bitcoin-prijs tegen de volgende maand.
  • Volgens hen is Bitcoin klaar om over te steken en te handelen boven $10.000.
  • Gezien de Bitcoin-prijsgrafiek van de laatste drie weken, gelooft de analist dat de markten zekerder zijn en daarom zijn de mogelijkheden van BTC-breuken hoog.

Bitcoin heeft tegenwoordig een zeer smal trendbereik van $9100 tot $9400. Bovendien had het in juni 2020 $10000 gekruist, maar later is het in een mum van tijd weer naar beneden geglipt. Vanaf dat moment doet Bitcoin er alles aan om dezelfde positie terug te winnen.

Volgens een beurs, InstaSwap, is de Bitcoin-prijs helemaal klaar om hoog te stijgen en $10000 te kruisen in augustus 2020. In een tweet wordt vermeld dat analisten zeggen dat alle indicatoren van de afgelopen drie weken hebben gewezen op de mogelijke uitbraak voor BTC in de komende dagen.

Is de stijging van de Hash Rate de indicator?

Onlangs berichtte Coinpedia over goed nieuws voor de Bitcoin-liefhebbers over de stijging van de hasjkoers van de Bitcoin Code. Het heeft gisteren (13 juli 2020) het recordhoogtepunt van 124TH/s bereikt na een daling na een halvering.

Een stijging van de hasjsnelheid geeft aan dat veel mensen bitcoin ontginnen en daarom wordt ook verwacht dat de prijs zeer binnenkort zal stijgen. Daarom zou het hasjtarief één van de belangrijkste aspecten kunnen zijn die analisten overwegen om met voorspellingen te komen.

Velen voorspelden het zelfde Eerder

Bekende on-chain analist Willy Woo voorspelde ook een exponentiële bullish trend voor BTC. Met het uitbrengen van een nieuw prijsmodel voor Bitcoin, zei Willy Woo dat de komende maand augustus 2020 een officiële bullmarkt voor de digitale asset zal zijn.

Volgens Willy Woo was Bitcoin helemaal klaar voor een uptrend, maar de COVID-19 had er een tussenstop in gemaakt. Maar nu is Bitcoin klaar voor de zoveelste bullish run in de zeer nabije toekomst, waarschijnlijk volgende maand.

Timothy Peterson, CFA & CAIA, een van de toonaangevende experts op het gebied van investeringen in cryptografie en taxatie bij Cane Island Alternative Advisor voorspellen ook goede dagen voor Bitcoin in augustus 2020.

In zijn tweet zegt hij dat, als de huidige laagste prijsvoorwaartse trend aanhoudt, de Bitcoin-prijzen volgende maand de grens van $10000 zullen overschrijden en nooit meer beneden zullen komen.

Bij het verzamelen van elke notitie samen kunnen we zeggen dat de Bitcoin-prijs altijd een trending topic van alle tijden was. Bijna alle mensen, of ze nu een crypto-aanhanger zijn of niet, hebben altijd de neiging om de toekomst van cryptografie te kennen, in het bijzonder van Bitcoin.

Daarom heeft de analist, op basis van wat onderzoek en gegevens, voorspeld dat er goede dagen zullen aanbreken voor Bitcoin in de zeer nabije toekomst.