Bestande af Riot Blockchain og Marathon Patent Surge midt i Bitcoin’s Bullish Movement

Riot Blockchain (NASDAQ: RIOT) og Marathon Patent Group (NASDAQ: MARA), to af de meget få kryptogruveselskaber, der er noteret på Nasdaq-børsen, oplever en betydelig stigning i deres aktiekurser som prisen på bitcoin (BTC) fortsætter med at rally, ifølge rapporterne den 10. august 2020.

Nasdaq-noterede Bitcoin-minerfirmaer se grøn

Prisen på bitcoin er steget med over 200 procent siden dets lavpris i marts og indledte en ny følelse af entusiasme i hjertet af „hodlers“ fra flagskibets cryptocurrency, samtidig med at det hjælper Bitcoin Era minearbejdere og relaterede virksomheder med at generere massive gevinster.

Om kilder tæt på den seneste udvikling er aktiekursen for Riot Blockchain, en NASDAQ-børsnoteret cryptocurrency mining og distribueret hovedbogsteknologi (DLT) selskab steget med 97 procent i de sidste 12 måneder, mens den i Marathon Patent Group er steget med en massiv 128 procent.

COVID-19-pandemien er lykkedes forny både detail- og institutionelle investorers interesse i bitcoin som en butik med værdi og aktivklasse midt i den stigende amerikanske gældskrise, der har været forværret af den globale sundhedskrise.

I en kommentar til sagen bemærkede Ryan Watkins, bitcoinanalytiker hos Messari, at det er naturligt, at minebestanden stiger i løbet af bitcoin-bull run, da „investorer prissætter på et tyremarked, hvilket kan forårsage indtægter til ballon.“

Knuse numrene

Riot Blockchain blev oprettet i 2000 og hævder at være fokuseret på at opbygge, understøtte og betjene blockchain-teknologier. Virksomhedens kryptoindvindingsevne ligger på 357 petahash per sekund, og dets markedsværdi er $ 142,65 millioner.

Den 11. august Riot Blockchain udgivetsine økonomiske resultater for 2. kvartal, 2020. I rapporten hævder firmaet, at dens indtægter steg til 4,3 mio. USD fra 3,8 mio. dollars i den samme seks-måneders periode sidste år. Riot har også afsløret, at minedriftsmargenen også steg til 33,5 procent fra 20,5 procent i 2. kvartal 2019.

Derudover har Riot’s daglige handelsvolumen også været vidne til en betydelig stigning, der steg fra mindre end 5 millioner dollars i juli til en ATH på 58 millioner dollars i august.

På den anden side, Marathon Patent Groupblev grundlagt i 2010. Virksomheden administrerer en minedriftskapacitet på 19 petahash per sekund. Marathons daglige handelsvolumen nåede et højdepunkt på alle tidspunkter på over $ 225 millioner den 3. august.