Bill Miller: Risiko forbundet med BTC forsvinner når prisen blir større

Bill Miller – en verdiinvestor – er en av bare mange som ser ut til å ha endret melodi på bitcoin . Det pleide å være at bitcoin var en ekstremt bekymringsfull, potensielt til og med farlig ressurs å investere i gitt hvor flyktig den var. Det pleide å være at bitcoin var en valuta som var mye sårbar for påvirkning utenfor markedet, og som lett kunne manipuleres.

Bill Miller på Bitcoin – Når det blir større, går risikoen ned

Imidlertid har Miller sagt at hver gang bitcoin strever etter en større pris , forsvinner noe av denne risikoen. Han sier at så lenge bitcoin fortsetter å bevege seg opp den økonomiske stigen, blir det mindre og mindre farlig for hverdagshandlere.

I et nylig intervju kommenterte han:

Det blir mindre risiko jo høyere det går. Det er det motsatte av det som skjer med de fleste aksjer. Bitcoins totale tilbud vokser mindre enn to prosent i året, og det er åpenbart av prisen at etterspørselen vokser mye, mye raskere enn det. Så lenge det oppnås, vil bitcoin sannsynligvis gå høyere og kanskje betydelig høyere.

I skrivende stund handler bitcoin over $ 40 000 for andre gang denne måneden. Det ser ut til at de bullish trendene eiendelen har hatt det siste halvåret kommer til å fortsette, noe som betyr at enda mindre risiko vil være forbundet med den valutaen Millers ord gir.

Som grunnlegger og administrerende direktør i Miller Value Partners forklarte han videre at selv om han ikke kan forutsi nøyaktig hvor BTC vil være i de kommende ukene eller månedene, har han ideer om hvor det kan gå og hvor høyt det kan komme. Han forklarte:

Jeg tror at bitcoin … sannsynligvis burde være oppe 50 prosent til 100 prosent herfra i løpet av de neste 12 til 18 månedene, og hvis du skulle spørre meg om eller under, ville jeg absolutt si at det ville være mye mer sannsynlig Nedre.

Vær oppmerksom på flyktighet

Imidlertid sa han videre at mens bitcoin har vært ganske solid for sent, er volatilitet ikke en saga blott, og investorer må være forsiktige, ettersom dette fremdeles er en gyldig trussel som kan bringe bitcoin – eller hvilken som helst form ned. av krypto – når som helst. Han nevnte:

Jeg tror at hvis du ikke kan ta det, bør du sannsynligvis ikke eie bitcoin. Eiendelen har en tendens til å bevege seg i spurter, som har en tendens til å bli fulgt av korreksjoner. Jeg tror det har vært tre korreksjoner på 80 prosent, noe som er normalt i denne typen ganske tidlig teknologi med et ganske stort totalt adresserbart marked.

Miller har eid bitcoin i årevis, og hevdet først i et intervju med CNBC i 2018 at han hadde begynt å kjøpe enheter omtrent tre eller fire år tidligere. Siden begynnelsen av september har bitcoin lagt til rundt 230 prosent i prisen.